Menu
 • Nederlands
 • English
 • Support our agricultural projects

  Our goal is to develop our rural communities
  So that they can provide food and develop small businesses.
  Support us

  About us

  Projects

  Waarom?
  Wat?
  Hoe?

  Hoe?

  Roots Up is opgezet om fondsen te werven voor specifieke projecten in de gemeenschappen en Manyoni Game Reserve. Donateurs hebben de optie op de donatiepagina zelf te selecteren welk project ze willen steunen. Donateurs kunnen ook een algemene donatie geven, waarbij Roots Up selecteert waar het geld aan ten goede komt. Aangezien we nu nog in de opstartfase zijn, vragen we of donateurs voor nu de optie algemene donatie kiezen.
  Doneer nu

  Waarom?

  Natuur en landbouw kunnen goed samengaan, als de wil en de kennis er is om beiden te stimuleren. Olivier van Walsem is begonnen met het ondersteunen van Manyoni Game Reserve, maar realiseerde al snel dat de omliggende gemeenschappen ook aandacht nodig hadden, als men natuur wilt behouden of laten groeien. Door de gemeenschappen te helpen, wordt het park geholpen.
  Doneer nu

  Wat?

  Roots Up financiert specifieke projecten in de gemeenschappen en Manyoni Game Reserve. In de gemeenschappen neemt dit de vorm aan van trainingen, aanleggen van tuinen voor de creches, grotere landbouwprojecten en wateropslag. In het park ondersteunen we projecten, die te maken hebben met volgen en beschermen van dieren.
  Doneer nu

  Nieuws

  menuarrow-right